TTV Collectief van start

doorLeonard van der Laken

TTV Collectief van start

We kennen elkaar al jaren, Rob Kuipers van Tonnemaker BV, Aart de Jong van Tiberius Maintenance en Leonard van der Laken van VDL Solutions. Onze gemeenschappelijke drijfveer is het optimaliseren van de bedrijfsketen van het vastgoedbeheer.  De relatie is ontstaan in 2007 toen Rob en Leonard nog in dienst waren bij ABN AMRO respectievelijk AAFM Facility Management.  

Aart behoorde voor beide bedrijven tot de flexibele schil en voerde verschillende opdrachten uit. Zowel Rob als Leonard wisten Aart al vroeg te vinden voor zijn enorme kennis op het gebied van beheer en onderhoudsvraagstukken. Later toen ze andere functies binnen hun organisaties kregen bleven we elkaar opzoeken. 

Aart werd daarna vaak telefonisch benaderd en regelmatig zochten we elkaar op. Het vastgoedbeheer in Nederland werd dan vaak onder de loep genomen. We hadden een duidelijke mening over hoe de marktpartijen beter kunnen (samen)werken in de keten. 

Juist nu zien we veel kansen die de markt rijk is. We geven hieraan invulling door middel van een intensief samenwerkingsverband: het TTV-collectief. 

We hebben met ons drieën alle kennis en ervaring in huis om de markt optimaal te bedienen. Dus bij vraagstukken die de gehele keten betreffen of verder reiken dan onze individuele competenties is het TTV-Collectief binnen handbereik.  

Denk hierbij concreet aan vraagstukken op het gebied van duurzaamheid, circulair bouwen, complexe aanbestedingen, implementaties of transities. Maar ook wanneer meer hands-on capaciteit nodig is. 

Ontmoet het team

Over de auteur

Leonard van der Laken administrator